Zid prăbușit peste șase mașini în Cluj-Napoca

0
84

Un zid de sprijin dintr-un cartier din Cluj-Napoca s-a prăbușit miercuri, 25 ianuarie, pe o lungime de circa 35 de metri. Au fost avariate 5 autovehicule și o autoutilitară, scrie adevarul.ro. În urma unei sesizări primite astăzi, polițiștii locali de la Serviciile Control urbanism și Disciplină în Construcții și de la Control Trafic Rutier au constatat prăbușirea unui zid de sprijin, pe o lungime de circa 35 de metri, pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca.

Au fost avariate 5 autovehicule și o autoutilitară.

„Precizăm faptul că zidul de sprijin era prevăzut în documentația tehnică autorizată cu AC nr. 576/2020 – ”Construire imobil mixt, amenajări exterioare și imprejmuire” – teren privat, lucrarea nefiind recepționată”, precizează reprezentanții Primăriei.

Polițiștii locali au întocmit un act de control prin care s-au dispus punerea în siguranță a zonei afectate și semnalizarea amplasamentului, precum și luarea tuturor măsurilor legale necesare remedierii situației. Serviciul Control Urbanism și Disciplină în Construcții a sesizat Inspectoratul de Stat în Construcții Cluj pentru a verifica calitatea lucrărilor efectuate, mai scrie sursa citată.

Foto:Primaria Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.