Zeci de curse au fost anulate sau au avut întârzieri din cauza ceţii pe Aeroportul din Cluj-Napoca

0
156

Pe aeroportul din Cluj-Napoca  ceaţa a ţinut aeronavele la sol toată noaptea şi mare parte din zi. Zeci de curse care ar fi trebuit să decoleze au fost anulate sau au avut întârzieri de câteva ore, scrie stiri.tvr.ro.  Iar avioanele care ar fi trebuit să aterizeze la Cluj-Napoca au fost direcţionate pe alte aeroporturi.

„Temperaturile neobişnuit de crescute în această perioadă au creat un fenomen mai ciudat. La aeroportul Cluj sunt plus 3 grade, iar la munte, la Băişoara, sunt plus 8 grade. Când este inversiune termică este favorizată menţinerea ceţii. Ne pare rău pentru neplăcerile pasagerilor, sperăm ca într-o oră, două, să fie condiţiile corespunzătoare pentru zbor”, a declarat directorul Aeroportului Cluj-Napoca, David Ciceo.

Pasagerii, cei mai mulţi români care lucrează în străinătate şi au petrecut sărbătorile acasă, au fost nevoiţi să aştepte ore întregi îmbarcarea. Unii au avut chiar cursele anulate.

Abia la ora 15.00 ceaţa a început să se risipească şi activitatea pe aeroport a fost reluată, scrie sursa citată. Ceaţa a anulat, în total, opt curse. Acestea vor fi reprogramate în zilele următoare.

Foto:Facebook/Aeroportul International Avram Iancu Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.