fbpx
21.1 C
București
duminică, august 14, 2022

Vreme geroasă la Cluj și în restul țării până vineri. Cod Galben de vânt puternic

Trebuie citit

- Publicitate -

Vreme deosebit de rece, geroasă noaptea şi dimineaţa, până joi după-amiază. Temperaturile minime vor ajunge şi la minus 18 grade / Zece judeţe vor intra sub atenţionare Cod galben de vânt puternic, de la ora 11:00

Începând de marți, 11 ianuarie, ora 20:00 vremea a devenit deosebit de rece în toată țara, cu ger dimineața și noaptea. Avertizarea este valabilă până joi la ora 18:00.

Clujul resimte puternic acest val de vreme rece și ger, iar conform AccuWeather vremea va fi deosebit de rece în următoarele două zile, urmând ca de vineri vremea să se încălzească.

Ziua de miercuri, 12 ianuarie, vine cu temperatura negative atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții. Meteorologii spun că maxima zilei un va depăși -2 grade Celsius, iar minimele vor ajunge la -13 grade.

În intervalul 11 ianuarie, ora 20:00 – 13 ianuarie, ora 18:00, va intra în vigoare o informare de vreme deosebit de rece şi ger, precum şi intensificări ale vântului, valabilă la nivelul întregii ţări.

Astfel, vremea va deveni deosebit de rece, geroasă noaptea şi dimineaţa, la început în nord-vest şi centru, unde minimele vor fi cuprinse între -15 şi -10 grade, iar miercuri spre joi (12/13 ianuarie) în cea mai mare parte a ţării, în aşa fel încât valorile minime se vor situa, în general, între -18 şi -8 grade. Temperaturile maxime vor fi preponderent negative.

De asemenea, vântul va avea intensificări în estul şi sud-estul teritoriului, cu viteze la rafală, în general de 50 – 55 km/h, mai ridicate pe Litoral, în noaptea de marţi spre miercuri (11/12 ianuarie) şi pe parcursul zilei de miercuri (12 ianuarie), dar în diminuare şi restrângere ca arie.

ece judeţe din Moldova, Muntenia şi Dobrogea vor intra sub o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului, începând cu ora 11:00, cu valabilitate până miercuri dimineaţa, informează Administraţia Naţională de Meteorologie, potrivit Agerpres.

Conform prognozei de specialitate, în intervalul 11 ianuarie, ora 11:00 – 12 ianuarie, ora 10:00, vântul va continua să prezinte intensificări în estul Munteniei, Dobrogea şi în jumătatea de sud a Moldovei, temporar cu viteze de 55 – 65 km/h.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Ultimul articole