Video.Lumea interlopă face legea în Turda! Bătaie la restaurantul „Sarea-n bucate”

0
1035

Un scandal a izbucnit miercuri seara la restaurantul „Sarea-n Bucate”, aflat în zona Salina Turda.

Cei doi agresori, surprinşi de camerele de supraveghere, dar şi ceilalţi martori la eveniment „au fost oaspeţii restaurantului în jurul orei 19, iar de atunci şi până la momentul incidentului aceştia au fost foarte vocali, deranjând ceilalţi oaspeţi ai restaurantului”, precizează pentru abcnewsromania un martor.

„În jurul orei 21, după îndelungi insistențe din partea agresorilor, victima s-a alăturat grupului, deoarece o persoană din acest grup era prietenul său, fără să intuiască însă, intențiile celor doi”, ne povesteşte un apropiat al victimei.

Pe imaginile surprinse de camere se vede cum primul agresor trage persoana vătămată de pantaloni, moment în care victima este apucată agresiv de ceafă şi lovită cu capul în față și cu pumnii, în aceeași zonă, în repetate rânduri. Un alt bărbat intervine şi loveşte victima cu pumnul în față, apoi cu picioarele chiar şi atunci când acesta era la podea.

Pe filmare se vede cum sora victimei, care este şi administratorul restaurantului, intervine cu intenţia de a îndepărta agresorul dar este lovită cu brutalitate.

După ce grupul a părăsit restaurantul, unul dintre bărbaţi a  scos din mașină o armă albă și s-a întors la restaurant, deoarece îi promisese surorii victimei, bătaie. Bărbatul n-a mai putut intra şi, de furie, a spart geamul uşii cu obiectul pe care-l avea în mână.

La fața locului a sosit un echipaj SMURD, organele de poliție, dar și tatăl unuia dintre agresori.

Sora părții vătămate, administratorul restaurantului Sarea-n Bucate, susține că „o persoană din echipajul SMURD a încercat să-i inducă victimei faptul că nu a fost bătut ci s-a lovit. Aceeași persoană, discuta la telefon, în timpul intervenției, cu agresorul”.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Cercetările au fost demarate în urma sesizării primite la data de 1 februarie, în jurul orei 21.50, referitoare la o stare coflictuală derulată în incinta unui local public din municipiu.

O persoană care ar fi fost agresată fizic a primit îngrijiri medicale de specialitate.

Din cercetarile preliminare rezulta implicarea a 4 persoane. Un bărbat de 40 de ani a necesitat îngrijirile medicale. Cercetarile se află în derulare.”, a informat IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.