Trupa Imagine Dragons vine la UNTOLD

0
170
LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 20: Dan Reynolds (C) of Imagine Dragons performs onstage during the 2022 American Music Awards at Microsoft Theater on November 20, 2022 in Los Angeles, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for dcp)

Trupa Imagine Dragons va veni pentru prima dată în România anul viitor, la cea de-a 8-a ediţie a Festivalului UNTOLD, care  va avea loc între 3 şi 6 august la Cluj-Napoca.

„Trupa din Statele Unite ale Americii a inclus festivalul UNTOLD în turneul mondial din 2023. (…) Imagine Dragons înseamnă 10 ani de carieră de succes, o trupă care a oferit de fiecare dată amintiri memorabile în turneele live, la fiecare piesă lansată, un portofoliu impresionant de premii şi un fanbase uriaş în fiecare colţ de lume. În luna august a anului viitor, fanii se vor putea bucura live de Imagine Dragons la festivalul UNTOLD”, se arată într-un comunicat transmis joi AGERPRES.

Abonamentele pentru cea de-a 8-a ediţie UNTOLD vor fi scoase la vânzare luni, 28 noiembrie.

„Organizatorii au pregătit 10.000 de abonamente pentru fanii care se înregistrează pe untold.com. Peste 50.000 de oameni s-au înscris deja şi speră să fie printre norocoşii care îşi asigură intrarea la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume”, se mai arată în comunicat.

Foto:Facebook/Imagine Dragons

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.