Taximetrist din Câmpia Turzii atacat și jefuit de bani. Poliția caută făptașii

La data de 28 mai, ora 02,30 Poliția Turda a fost sesizată prin apel unic de urgență 112 de către un bărbat de 35 de ani din Tritenii de Jos cu privire la faptul că în timp ce își desfășura activitatea de conducător auto în regim de taxi, ajuns la o intersecție din municipiul Turda, prin acte de violență a fost deposedat de o sumă de bani de către trei clienți.

Taximetristul a răspuns unei comenzi pentru a duce doi tineri la o anumită destinație. Când a ajuns la fața locului, în loc să-și primească banii pentru transport, taximetristul a fost atacat de cei doi tineri de etnie romă, fiind lăsat fără bani. Tâlharii au reușit să fugă, scrie Turdanews.

În urma acestei sesizări, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, din primele verificări a reieșit faptul că în timp ce se afla în municipiul Câmpia Turzii, conducătorul auto a fost solicitat de 3 persoane necunoscute pentru a le transporta la Turda. După ajungerea la destinație, cele trei persoane i-au aplicat lovituri deposedându-l de suma de bani aflată în autoturism, ulterior au părăsit locul evenimentului.

Conducătorul auto a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările desfășurându-se  în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.

Citeste: https://www.abcnewsromania.ro/news/taximetrist-injunghiat-de-doi-clienti-dupa-ce-a-fost-fortat-sa-ii-duca-la-destinatie/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This