Subprefectul Răzvan Ciortea, între oameni de Ziua Unirii

0
180

Ziua Unirii Principatelor Române sărbătorită, în fiecare an, la data de 24 ianuarie, este un eveniment major din istoria ţării noastre reprezentând primul pas făcut spre înfăptuirea statului naţional unitar român.

Pe 24 ianuarie 1859, Moldova se unea cu Țara Românească, iar domnitor al ambelor principate era ales Alexandru Ioan Cuza. În cei 7 ani de domnie, a reușit să pună bazele României moderne.

Cei 164 de ani de la Unirea Principatelor Române au fost sărbătoriţi şi la Cluj-Napoca iar festivitățile au stârnit interesul clujenilor care au dorit să asiste la momentul de sărbătoare, alături de oficialitățile locale.

În mijlocul oamenilor s-a aflat şi subprefectul Răzvan Ciortea care s-a prins în horă alături de cei prezenţi în timp ce fanfara cânta „Hai să dăm mână cu mână”. Subprefectul s-a bucurat alături de clujeni şi a subliniat că un astfel de eveniment „trebuie sărbătorit cum se cuvine!”

„De Ziua Unirii, imi doresc să renască Spiritul poporului român! Dacă ar fi să mă mai nasc încă o dată, tot ROMÂN aș alege să fiu!”, a fost mesajul subprefectului Răzvan Ciortea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.