Subprefectul Răzvan Ciortea a participat la conferinţa organizată la Aeroportul Internațional”Avram Iancu”

0
322

„Astazi, am avut onoarea să particip la conferinta organizată la Aeroportul Internațional”Avram Iancu”,unde liderii aviaţiei europene au discutat despre cooperare şi conectivitate la Cluj-Napoca în cadrul  Regional Air Transport Conference 2022!

 Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj împreună cu Air Transport News (ATN) a organizat astăzi, 9 septembrie 2022, la aeroport, o conferință internațională de aviație.

2022 Regional Air Transport Conference se concentrează pe evidențierea modului în care companiile aeriene, aeroporturile sau operatorii de handling pot depăși conflictele tipice privind recuperarea traficului aerian, pentru a stabili practici comune de cooperare durabilă care să aducă mari beneficii, nu numai pentru piața de transport aerian, ci de asemenea pentru regiunile şi comunitățile locale.

Lideri ai industriei de transport aerian european și alte personalități vor discuta despre cele mai bune practici în domeniul cooperării și conectivității.

 Conferința reunește reprezentanți de top ai unor asociații de companii aeriene /  de aviaţie, precum Airlines for Europe (A4E) prin domnul Thomas Reynaert (Director General) și Societatea Elenă de Aviație, reprezentată prin domnul Profesor Andreas Papatheodorou (Președinte).

De asemenea, vor fi parte a acestei conferințe și unele aeroporturi de referință din regiune, precum Aeroportul iGA #Istanbul reprezentat prin domnul Kadri Samsunlu (CEO) și Aeroportul Internațional Atena, reprezentat de domnul Ricardo Lambiris (Președinte al Consiliului de Administrație).

 Nu în ultimul rând, la conferință au fost prezente și companii aeriene reprezentate prin George Lioumbis, Manager General Sky Express, dar și agenții de handling precum Menzies Aviation reprezentată prin domnul Cristian Paris (Vicepreședinte al regiunii Balcani), cu scopul de a reconstrui un nivel sporit de conectivitate regională în era post-COVID-19″, a scris, pe Facebook, suprefectul Răzvan Ciortea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.