Senatorul Alfred Laurenţiu: „PSD nu va încuraja niciodată viciul și refuză orice formă de publicitate care ar putea periclita sănătatea psihică sau siguranța financiară

0
169

„PSD nu va încuraja niciodată viciul și refuză orice formă de publicitate care ar putea periclita sănătatea psihică sau siguranța financiară”, susţien senatorul PSD, Alfred Laurenţiu.

„Prin urmare, social-democrații susțin eliminarea reclamelor stradale (și orice loc public) la jocuri de noroc. Aceste reclame vor fi difuzate doar noaptea, iar PSD va vota legea modificată prin amendamente mai echilibrate.

În timp ce unii consideră că aceste jocuri pot fi o formă de divertisment inofensivă, alții sunt îngrijorați de efectele negative pe care le pot avea asupra persoanelor care se implică în exces.

Deși mulți ar fi tentați să interzică total reclamele la jocurile de noroc, există un argument puternic de care trebuie să ținem cont: o interdicție ar putea duce la o creștere a pieței negre.

În cazul în care publicitatea jocurilor de noroc este interzisă în întregime, oamenii ar putea începe să caute alternative ilegale sau neautorizate, ceea ce ar putea avea consecințe negative asupra societății”, a conchis senatorul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.