fbpx
21 C
București
vineri, septembrie 22, 2023

Șapte ani de la primul târg Produs de Cluj, marcați la Dej

Trebuie citit

- Publicitate -

Asociaţia Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează, în perioada 15-17 iunie 2018, în Piața Bobâlna din municipiul Dej, cea de-a șaptea ediție a târgului dedicat producătorilor și artizanilor locali derulată în această locație, anunțând o serie de surprize, printre care și participarea partenerilor de la Asociația Produs de Bistrița.

            „În aceste zile se împlinesc şapte ani de la organizarea primului târg desfăşurat sub brandul Produs de Cluj. Privind retrospectiv, fără falsă modestie, nu putem să nu fim mândri de ceea ce am realizat: 75 de târguri proprii şi câteva zeci de participări la evenimente regionale, naţionale sau internaţionale. Şi peste tot am fost apreciați! Avem alături de noi oameni care au participat şi la prima ediţie şi de atunci la majoritatea covârşitoare a manifestărilor organizate de noi. Credem că motivele pentru care sunt în continuare cu noi ţin de faptul că se regăsesc în proiectul gândit acum şapte ani de Consiliul Judeţean Cluj şi, mai mult, acest proiect le este de folos din punct de vedere economic, pentru promovarea şi dezvoltarea afacerii lor. Ne bucurăm de această aniversare a noastră, din anul Centenar al Reîntregirii Neamului, aniversare care coincide cu târgul de la Dej, oraş unde întotdeauna Târgul Produs de Cluj a fost bine primit şi exponatele noastre au fost apreciate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

            La evenimentul din acest an de la Dej vor participa peste 70 de expozanţi din judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, precum şi alţi invitaţi speciali din judeţele Transilvaniei. Ca de obicei, la manifestările expoziţionale organizate de Asociaţia Produs de Cluj, vizitatorii târgului vor avea la dispoziţie produse alimentare şi artizanale la preţ de producător, toate realizate de mici întreprinzători care derulează afaceri de familie. Nu vor lipsi nici de această dată unii dintre cei mai pricepuţi bucătari clujeni, care vor găti în aer liber, iar pe scenă, pentru a umple sufletul de bucurie, vor evolua cei mai îndrăgiţi artişti clujeni.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole