Salvatorii ISU care au intervenit în Turcia, decorați de preṣedintele Iohannis. „Românii se simt în siguranță pentru că le sunteți aproape!”

0
182

Preṣedintele României, Klaus Iohannis, a decorat marți salvatorii români care au intervenit în Turcia după cutremurele care au distrus orașe întregi.

„Emoționantă întâlnirea cu militarii, pompierii, medicii, asistenții și voluntarii care s-au mobilizat exemplar să îi ajute pe cei loviți de devastatorul cutremur care a răpit zeci de mii de vieți în Turcia și în Siria. I-am invitat la Palatul Cotroceni pe cei care, sfidând pericolul, au lucrat neîncetat și contra cronometru, cu speranța că sub dărâmături vor găsi supraviețuitori. O prezență specială, de care ne-am bucurat la ceremonia de decorare de astăzi, a fost cea a câinilor-eroi, antrenați pentru astfel de misiuni dificile. Cu prilejul Zilei Protecției Civile, le mulțumim tuturor celor care ajută oamenii aflați în situații critice. Dragi salvatori, românii se simt în siguranță pentru că le sunteți aproape!”, a transmis preṣedintele Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.