Restricţii de circulaţie pe autostrada A1, între Sibiu şi Sebeş, din cauza degradării suprafeței carosabile

0
323

Din pricina degradărilor apărute pe suprafaţa carosabilă a autostrăzii A1, pe sectorul cuprins între Sibiu şi Sebeş, au fost instituite restricţii de circulaţie.

Restricțiile de circulație au fost introduse la următoarele poziţii kilometrice: km. 283+000 – km. 285+000, pe ambele sensuri de deplasare; şi km. 273+000, în zona viaductului Aciliu, pe sensul Sebeş – Sibiu, a anunţat sâmbătă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

De asemenea, sunt instituite restricţii în zona Sălişte, unde se efectuează lucrări de reparaţie temporară cu mixtură stocabilă.

Degradările au fost cauzate de infiltraţiile de apă în suprafaţa carosabilă, pe fondul ploilor torenţiale care au avut loc pe parcursul ultimelor 24 de ore, precizează CNAIR.

În teren sunt prezente echipe ale Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov care acţionează pentru remedierea deficienţelor apărute pe suprafaţa carosabilă.

Săptămâna viitoare o echipă de specialişti ai CNAIR Central şi DRDP Braşov va evalua situaţia pe teren pentru stabili cauzele degradărilor şi măsurile care se impun pentru readucerea carosabilului la condiţiile tehnice corespunzătoare.

Foto: www.130km.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.