fbpx
23.7 C
București
duminică, august 14, 2022

REFILL – un proiect pentru valorificarea spațiilor urbane, la Cluj

Trebuie citit

- Publicitate -

Marți, 24 aprilie 2018, de la ora 10.00, la Casino Centru de Cultură Urbană,  Primăria Cluj-Napoca, în colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj va organiza evenimentul în cadrul căruia va avea loc prezentarea și promovarea rezultatelor proiectului REFILL atât la nivel local (către un grup extins de actori urbani), cât și la nivel național (către alte orașe interesate de tematica temporary use).

Scopul proiectului REFILL este să formeze o rețea între mai multe orașe europene cu experiență în utilizarea temporară a spațiilor vacante, cu scopul de a dezvolta utilizare temporară ca factor de inovare la nivel local. Orașele partenere în REFILL – Cluj-Napoca, Helsinki, Riga, Poznan, Ostrava, Atena, Nantes, Ghent, Amersfoort și Bremen urmăresc să-și valorifice expertiza comună, prin concentrarea asupra a 3 obiective principale: replicarea și împărtățirea experiențelor de utilizare temporară prin exemple de bune practici, asigurarea unor efecte pe termen lung ale temporalității și construirea unei administrații publice mai flexibile și deschisă la cooperare.

Evenimentul de marți, 24 aprilie 2018, își propune să ofere o privire de ansamblu asupra parcursului REFILL, precum și un mediu interactiv pentru o discuție între diferiți actori (proprietari ce dețin spații vacante, administrația publică, asociații, ONG-uri, reprezentanți ai altor orașe) pentru a concretiza un parcurs al adoptării conceptului de temporary use în practicile de planificare și proiectare urbană în Cluj-Napoca.

Participarea la eveniment este gratuită, însă este necesară înregistrarea participanților (în limita a 60 de locuri disponibile) până duminică, 22 aprilie 2018, la adresa:https://goo.gl/forms/t5cUrzeY2O5rCwAe2.

În cadrul acestui eveniment, va avea loc prezentarea unor proiecte și exemple de bune practici în ceea ce privește utilizarea temporară a spațiilor vacante în Municipiul Cluj-Napoca.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Ultimul articole