fbpx
21.1 C
București
duminică, august 14, 2022

Razie în autobuzele clujene. O femeie de 62 de ani a fost arestată

Trebuie citit

- Publicitate -

La data de 6 iulie, în intervalul orar 11.30-13.30, respectiv 15.00-18.00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Secțiilor 1-7 Cluj-Napoca, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile și a polițiștilor locali au desfășurat o acțiune cu caracter preventiv, în vederea prevenirii infracțiunilor comise în mijloacele de transport în comun.

Razie în autobuzele clujene. O femeie de 62 de ani a fost arestată

S-a acționat în zona stațiilor destinate mijloacelor de transport public în comun, în interiorul acestora, dar și prin intermediul unor filtre rutiere instituite pe principalele artere de circulație din municipiu, respectiv Calea Mănăștur, Calea Florești, strada Regele Ferdinand și Piața Mărăști.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost verificate 70 de mijloace de transport în comun, fiind legitimate în total 50 de persoane care, prin comportament și prezența în mijloacele de transport în comun și stații, ridicau suspiciuni.

Neregulile constatate, au condus la aplicarea a 14 sancțiuni contravenționale, 10 dintre acestea fiind aplicate în conformitate cu Legea 61/1991R privind normele de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

EXEMPLU SEMNIFICATIV:

Tototdată, cu ocazia verificărilor efectuate în mijloacele de transport în comun, polițiștii de investigații criminale au depistat o femeie în vârstă de 62 de ani, din municipiului Cluj-Napoca, pe numele căruia era emis un mandat de aducere, aceasta fiind bănuită de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat din mijloace de transport  persoane.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Citeste: https://www.abcnewsromania.ro/news/femeie-din-turda-prinsa-in-flagrant-la-furat/

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Ultimul articole