fbpx
23.7 C
București
duminică, august 14, 2022

Protest împotriva CJ Cluj, la Săndulești! Drumul care duce la Cheile Turzii este sub orice critică!

Trebuie citit

- Publicitate -

În această dimineață, in jurul orei 11:00 mai multi cetateni din localitatea Sandulesti au protestat impotriva Consiliului Judetean Cluj. Localnicii sunt nemultumiti de faptul ca desi CJ Cluj a promis asfaltarea drumului judetean 103 spre Cheile Turzii,  acesta arata la fel si in ziua de azi, iar atunci cand ploua drumul se transforma într-un râu!

După 27 ani, de democrație drumul județean 103 din Săndulești spre Cheile Turzii, arată la fel, cu mult praf şi bolovani.

Deşi drumul  nu e asfaltat, şoferii merg cu viteză, iar în urma lor sătenii devin invizibili. Traficul e intens în special în weekend, generează praf și poluare sonoră, e
lipsit de marcaje (mai greu noaptea și pe ploaie) cu probleme mari pe margine (să zicem așa, acostamentul mănâncă mult din terasament), cu destule gropi și cratere. Ne aflăm la coada unui clasament privind starea drumurilor realizat de Forumul Economic Mondial , mai jos ca state din Africa, precum Zimbabwe, Ciad sau Sierra Leone… mulțumiri clasei politice , promisiuni doar la 4 ani … Stop dezvoltare, Stop turism… Stop România…., scriu localnicii pe Facebook.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Ultimul articole