Primarul Emil Boc, acid la adresa antrenorului Neagoe care a ales să plece de la „U” Cluj: „Este într-o stare de război cu Clujul”

0
182

Primarul Clujului, Emil Boc, este supărat foc pe antrenorul Eugen Neagoe care a ales să plece de  la Universitatea Cluj. Eugen Neagoe (55 de ani) a bătut palma cu Universitatea Craiova  vineri, 23 decembrie 2022 şi a declanșat un adevărat scandal, fiindcă nimeni nu se aştepta la o astfel de decizie din partea lui Neagoe.

„Am primit vestea total neașteptată a antrenorului Universității Cluj de a-și încheia colaborarea cu clubul nostru și de a pleca la un alt club din România. Cu tot respectul pe care i-l port domnului Neagoe, cu care am avut o discuție fair-play, l-am asigurat de susținerea orașului, de independența managerială, independența de decizie în ceea ce înseamnă alcătuirea echipei, a jucătorilor“, a spus Emil Boc.

„Are un contract fără clauză de reziliere, iar gestul pe care l-a făcut eu îl consider inacceptabil. În termeni politicoși, i-am spus același lucru și domniei sale la telefon, că din această perspectivă, a relațiilor instituționale, este într-o stare de război cu Clujul, cu tot ce înseamnă starea de război a prevederilor legale, pentru că am considerat și consider inacceptabil un asemenea gest, când, după ce toată lumea ți-a dat creditul total să faci transferurile necesare, să angajezi tot ce este necesar, să pregătim returul într-un moment greu al Clujului, că nu suntem într-o etapă foarte ușoară, pur și simplu să fim anunțați că ai luat o altă decizie, nici măcar în prealabil să ne spună altceva“, a completat primarul Clujului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.