Președintele Zelenski mulțumește UEFA pentru susținerea acordată fotbalului ucrainean

0
275

Într-o scrisoare adresată președintelui UEFA, Aleksander Čeferin, șeful de stat de la Kiev și-a exprimat recunoștința pentru măsurile care au ajutat fotbalul ucrainean să își continue activitatea în ciuda războiului, scrie frf.ro.

„A fost extrem de important pentru poporul meu ca noi să ne continuăm campionatul. Competițiile de fotbal sunt o altă manifestare a curajului și rezistenței în condiţiile extrem de grele de astăzi. Pot spune cu mare mândrie că acum fotbalul ucrainean întruchipează curaj și demonstrează o sete de victorie, în ciuda crimelor comise de agresorii ruși în Ucraina”, spune Volodymyr Zelenskyy.

Președintele Ucrainei a mulțumit UEFA pentru „decizia luată în februarie privind încetarea parteneriatului cu Gazprom, mutarea finalei Ligii Campionilor de la Sankt Petersburg și suspendarea naționalei Rusiei și cluburilor din Rusia din competițiile UEFA”.

Datorită susținerii UEFA, „Federația de Fotbal din Ucraina și campionatul intern pot merge mai departe”, a mai precizat președintele Ucrainei.

AP PHOTO/Ukrainian Presidential Press Office/arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.