Președintele Iohannis a participat la întâlnirea cu Biden și liderii B9: „România va continua să sprijine Ucraina cât timp va fi necesar pentru a câștiga războiul”

0
172

Președintele Joe Biden participă, miercuri, la Varșovia, la o întâlnire cu liderii formatului București 9 subiectul discuției fiind securitatea statelor din Europa de Est. La discuții a participat și secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg dar și președintele României, Klaus Iohannis.

„Participarea Președintelui SUA, Joe Biden, la reuniunea de astăzi a Summitului București 9 reconfirmă substanța acestui format și angajamentul extrem de solid și vizionar al Administrației SUA față de securitatea regiunii noastre, inclusiv printr-o prezență militară americană crescută. I-am asigurat pe liderii europeni și pe Președintele Biden că România va continua să sprijine Ucraina cât timp va fi necesar pentru a câștiga războiul brutal declanșat de Rusia împotriva sa. B9 este mai puternic ca oricând, iar noi, liderii de pe Flancul Estic, avem datoria de a arăta fermitate în apărarea păcii”, a fost mesajul președintelui Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.