Premierul Nicolae Ciucă, vizită la baza sportivă ”Academia de fotbal Gheorghe Hagi”

0
201

Premierul Nicolae Ciucă a vizitat marţi, 30 august, baza sportivă „Academia de fotbal Gheorghe Hagi”:

„Am văzut, astăzi, un proiect ambițios, derulat de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și Farul Constanța, care și-au propus să atingă neutralitatea climatică și, astfel, să devină primele cluburi verzi din Europa.

Este un proiect important pentru fotbalul românesc, dar, totodată, unul convergent cu viziunea guvernamentală privind protecția mediului și reducerea emisiilor de carbon”, a precizat premierul României.

„Îi mulțumesc domnului Gheorghe Hagi”

„Îi mulțumesc domnului Gheorghe Hagi atât pentru excelența dovedită în tot ceea ce a realizat ca jucător, cât și pentru ceea ce a reușit la Academia sportivă care-i poartă numele și unde se îngrijește de aproximativ 800 de copii.

Încurajând și sprijinind copiii să facă sport, să calce pe urmele celor care au purtat Tricolorul României pe drumul lor către înalta performanță reprezintă o responsabilitate la care Guvernul are datoria să contribuie.

Cred că modelul de muncă, de tenacitate, de dedicare pe care l-am văzut aici, exemplificat atât de bine de Gică Hagi, de Gică Popescu, ambii jucători în „echipa de aur”, echipa ´94, cărora le suntem recunoscători pentru tot ceea ce au realizat, poate fi folosit de fiecare dintre noi și reprezintă o sursă de inspirație pentru a depăși orice fel de criză.

Tuturor celor care s-au angajat în acest proiect le mulțumesc, le doresc succes în continuare și rezultate pe măsura muncii lor!”, a precizat Nicolae  Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.