Premierul Nicolae Ciucă: „România își consolidează poziția de țară puternică, cu un potențial mare la nivel economic”                                            

0
177

„România își consolidează poziția de țară puternică, cu un potențial mare la nivel economic”, a precizat premierul Nicolae Ciucă. ” A fost o săptămână plină de întâlniri importante pentru stabilirea de strategii clare în contextul crizelor pe care le traversăm în aceste momente la nivel mondial.

La începutul acestei săptămâni, vizita premierului polonez în țara noastră a întărit colaborarea pe termen lung în domenii precum infrastructura și intervențiile în situații de urgență. 

Zilele trecute, Guvernul a aprobat legile educației, un pas important pentru elevii și profesorii din România. Bursele de merit vor fi majorate, iar învățamântul dual va deschide noi oportunități pentru tineri. 

Vizita oficială în Regatul Suediei a confirmat susținerea pentru țara noastră în problema aderării la Schengen, dar și necesitatea sancționării celor care vor  să destabilizeze Republica Moldova. Continuă și eforturile de stabilizare a pieței energiei. În acest contex, în timpul vizitei la Stockholm, am reiterat sprijinul României pentru reformarea acestei pieţe”, a precizat premierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.