Premierul Nicolae Ciucă, prezent la Horezu la evenimentul de comemorare a 89 de ani de la asasinarea premierului liberal I.G. Duca

0
219

Joi, 29 decembrie, premierul Nicolae Ciucă a participat la Horezu la evenimentul de comemorare a 89 de ani de la asasinarea premierului I.G. Duca.

„A fost o onoare să particip astăzi, la Horezu, la evenimentul de comemorare a 89 de ani de la asasinarea premierului liberal I.G. Duca. Și atunci, ca și acum, România era parte a familiei democrațiilor de tip occidental și își construia drumul către dezvoltare într-un context geopolitic periculos, în care state și forțe politice nedemocratice amenințau pacea și stabilitatea Europei.

Ca liberali, avem datoria morală de a promova puternic și constant valorile democratice și liberale. Față de perioada de acum 89 de ani, astăzi România are avantajul de a fi țară membră a Uniunii Europene și parte a NATO, cea mai puternică alianță militară din istorie. Beneficiind de fondurile europene și de protecția Alianței Nord-Atlantice, țara noastră are premise solide pentru a ajunge în anii următori în rândul țărilor dezvoltate ale lumii.

Am profitat de prezența la Horezu pentru a discuta cu autoritățile locale din Vâlcea despre oportunitățile de afaceri pe care investitorii le pot accesa în județ și despre planurile legate de infrastructura de transport. Un proiect așteptat de vâlceni, la care se lucrează în cadrul guvernului pe care îl conduc, este drumul expres Găneasa – Drăgășani – Râmnicu Vâlcea – Tigveni, care va face legătura cu autostrada A1, ambele drumuri de mare viteză urmând să constituie coloana vertebrală a transporturilor din județ”, a subliniat premierul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.