Premierul Nicolae Ciucă: „La împlinirea a 25 de ani de parteneriat strategic, putem spune că alianța României cu Statele Unite ale Americii este bazată pe valori comune”

0
185

„La împlinirea a 25 de ani de parteneriat strategic, putem spune că alianța României cu Statele Unite ale Americii este bazată pe valori comune pe care le apărăm la unison și care reprezintă un pilon fundamental al politicii externe și de securitate a țării noastre.

Am avut, astăzi, o întâlnire foarte bună cu șeful Departamentului de Stat al SUA, Antony Blinken, în contextul reuniunii miniștrilor de externe din statele #NATO de la București. Am vorbit despre consolidarea și extinderea Parteneriatului Strategic, atât prin componenta politico-militară, cât și prin dimensiunea economică.

Ca prim-ministru, am reiterat angajamentele României pentru menținerea unității Aliaților și pentru apărarea libertății, a valorilor democratice și a drepturilor cetățenești de care se bucură fiecare dintre statele noastre”, a subliniat premierul Nicolae Ciucă.

Foto;gov.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.