Premierul Nicolae Ciucă, la evenimentul organizat de Ernst&Young: „Economia României s-a dezvoltat substanțial în ultimii 30 ani”

0
314

Premierul Nicolae Ciucă a participat la evenimentul organizat de Ernst&Young cu prilejul celebrării a 30 de ani de activitate în România unde a subliniat că economia României s-a dezvoltat substanţial în ultimele trei decenii.

„Economia României s-a dezvoltat substanțial în ultimii 30 ani, pe fondul unor transformări continue la care au contribuit investitori străini cunoscuți precum Ernst&Young, la al cărui eveniment de celebrare a activității în țara noastră am participat în această seară.

Proiectele acestor companii dinamizează economia noastră și sunt parte a modernizării   spre care aspirăm. Investițiile masive din fonduri naționale și europene, dialogul permanent cu mediul de afaceri, extinderea digitalizării și adaptarea pe care o implică procesul de aderare la Organizația de Cooperare și Dezvoltare Economică sunt borne stabile ale obiectivului nostru de dezvoltare.

Consultările Guvernului cu mediul de afaceri au definit corect problemele și au condus la soluții pentru valorificarea celor mai importante resurse. OAMENII reprezintă o resursă extrem de valoroasă, la care adăugăm finanțarea și susținerea guvernamentală. România are aceste resurse necesare pentru  un mediu de afaceri stabil și coerent, în măsură să ofere investitorilor încredere”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.