Premierul Nicolae Ciucă: „Împreună cu mii de români, l-am omagiat, la Țebea, pe Crăișorul Munților, simbol puternic al iubirii de neam și de țară”

0
255

„Avram Iancu întruchipează România unită, iar visul său, lăsat moștenire urmașilor, este astăzi împlinit: țara noastră este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil”, subliniază premierul Nicolae Ciucă.

„Cu gândul la lecțiile trecutului, ne amintim de curajul, determinarea și sacrificiul înaintașilor noștri atunci când au fost puși în fața unor decizii grele, care au schimbat fundamental soarta națiunii. Aceste lecții ne călăuzesc acum să trecem cu bine peste tot ce înseamnă războiul din apropierea granițelor României și consecințele pe care le resimțim în viața de zi cu zi.

Alături de partenerii noștri de încredere, din NATO și UE, România este un punct de stabilitate între națiunile balcanice, capabilă să protejeze drepturile și libertățile fundamentale, valorile democrației și ale statului de drept.

Fibra identității noastre naționale, puternic europeană, este unită in jurul respectării demnității umane, a libertății individuale, toleranței, dialogului, valori și argumente solide pentru atingerea obiectivului nostru de a menține pacea socială și de a dezvolta economia”, a subliniat prim-ministrul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.