Premierul Nicolae Ciucă: „Îmi doresc ca noi, ca țară, să ne mândrim mai mult cu companiile care au forța de a menține vie capacitatea industriei românești de a traversa perioadele de criză”

0
300

„Sprijinim industriile implicate în furnizarea infrastructurii de transport curat, nepoluant și pregătim noi măsuri pentru sprijinirea întreprinderilor mari, mai ales în contextul crizei energetice.

Îmi doresc ca noi, ca țară, să ne mândrim mai mult cu companiile care au forța de a menține vie capacitatea industriei românești de a traversa perioadele de criză și de a se transforma din mers, adaptându-se noilor trenduri. Digitalizarea, tehnologizarea, grija față de mediu și managementul performant sunt dovezi ale competitivității.

Am vizitat mai multe companii, toate lider ȋn domeniile lor de activitate și exemple de povești antreprenoriale românești de succes din Craiova și Arad.  Avem deja pregătite soluții pentru sprijinirea IMM-urilor și marilor ȋntreprinderi, din diferite domenii de activitate, și lucrăm, constant la ȋnmulțirea și perfecționarea lor”, a precizat premierul Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.