Premierul Nicolae Ciucă: „Îi doresc bun venit în echipa noastră guvernamentală domnului ministru al Apărării Naționale, Angel Tîlvăr”

0
256

Consiliul Național al PSD a decis să-l propună pentru funcția de ministru al Apărării pe Angel Tîlvăr. În cursul serii, acesta a depus jurământul la Cotroceni. Premierul Nicolae Ciucă i-a transmis un mesaj noului ministru al Apărării.

„Îi doresc bun venit în echipa noastră guvernamentală domnului ministru al Apărării Naționale, Angel Tîlvăr. Experiența domniei sale ca președinte al delegației Palamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO și cea de reprezentant în forul legislativ pentru mai multe mandate sunt argumente solide pentru preluarea portofoliului apărării.

În această perioadă complicată, marcată de ameninţările şi provocările de securitate din regiunea Mării Negre, România rămâne ferm angajată în îndeplinirea tuturor obligaţiilor care îi revin, ca un contribuitor responsabil şi activ la promovarea securităţii şi stabilităţii euroatlantice.

Mult succes domnului ministru Angel Tîlvăr!”, a scris premierul Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.