Premierul Nicolae Ciucă: „Facem progrese și în ceea ce privește realizarea celor trei spitale regionale la Craiova, Iași și Cluj

0
291

Premierul Nicolae Ciucă a subliniat că s-au înregistrat progrese în ceea ce privește realizarea celor trei spitale regionale la Craiova, Iași și Cluj.

„Proiectarea lor deja a început, ministrul sănătății urmărește cu prioritate derularea acestor proiecte ce reprezintă obiective în programul nostru de guvernare.

Am aprobat astăzi proiectul de lege prin care asigurăm finanțare Spitalului Regional de Urgență Craiova, o investiție ce va îmbunătăți serviciile medicale oferite cetățenilor.

Valoarea estimată a proiectului este de peste 600 de milioane de euro, iar mai mult de jumătate din sumă, respectiv 368 de milioane de euro, va fi asigurată de Banca Europeană de Investiții.

Este foarte important să putem folosi toate instrumentele financiare pe care le avem la dispoziție (PNRR, cadrul financiar multianual 2021-2027) și să prioritizăm toate obiectivele, astfel încât să putem să consolidăm serviciul de sănătate publică”, a subliniat prim-ministrul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.