Premierul Nicolae Ciucă: „Aderarea României la Organizația de Cooperare și Dezvoltare Economică este obiectivul de țară la a cărui îndeplinire lucrăm intens”

0
248

„Aderarea României la Organizația de Cooperare și Dezvoltare Economică este obiectivul de țară la a cărui îndeplinire lucrăm intens, iar Memorandumul adoptat astăzi, prin care stabilim elementele de colaborare și coordonare, are o contribuție esențială.

La nivelul MAE, avem stabilit un coordonator național, domnul secretar de stat Luca Niculescu, responsabil de legătura cu staff-ul tehnic al OCDE, care are întreaga mea susținere.

Ne-am angajat într-un proces de reformă ireversibil, în conformitate cu standardele OCDE, și avem rezultate concrete ce arată încrederea mediului de afaceri. Reformele începute, drumul asumat pentru aderarea la OCDE, investițiile publice consistente, stabilitatea politică și legislativă au contribuit la creșterea investițiilor străine directe cu peste 43% în primele 7 luni ale anului, comparativ cu anul trecut.

Este șansa noastră ca în actuala situație de criză să reușim menținerea echilibrului socio-economic”, a precizat prim-ministrul Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.