Premierul Nicolae Ciucă a participat la evenimentul Grand Matinal Digital organizat de Camera Franceză de Comerț și Industrie în România

0
212

Premierul Nicolae Ciucă a participat luni, 5 septembrie, la evenimentul Grand Matinal Digital organizat de Camera Franceză de Comerț și Industrie în România.

„Colaborarea, dialogul, flexibilitatea și transparența în relațiile economice au făcut din Franţa unul dintre cei mai importanți parteneri comerciali ai României.

Am reiterat importanţa Parteneriatului nostru Strategic cu ocazia consultărilor cu reprezentanții comunității franceze de afaceri în România, găzduite astăzi, la Palatul Victoria. Cooperarea militară, viitorul comun pe care îl construim în Uniunea Europeană, susținerea celor două obiective strategice pentru România – aderarea la Spațiul Schengen și avansarea în procesul de aderare la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică – consolidează relațiile noastre economice.

Avem nevoie de investițiile franceze în România și sunt convins că și oamenii de afaceri francezi au nevoie de oportunitățile deschise de relațiile economice bilaterale. Echilibrul economic menținut prin deciziile guvernamentale și stabilitatea politică au oferit încredere tuturor partenerilor noștri strategici, dar și investitorilor. Am asigurat coerență legislației și deschidere către ajustarea procedurilor, astfel încât să facem față tensiunilor din această perioadă de criză, fără a  introduce taxe noi.

Împreună cu deschiderea Guvernului României spre dialog și spre susținerea mediului de afaceri, sunt argumente solide pentru companiile franceze să-și dezvolte investițiile în România”, a precizat premierul Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.