fbpx
1 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023

Pompierii SVSU Câmpia Turzii, la datorie, pentru îndepărtarea efectelor vijeliei din această după-amiază

Trebuie citit

- Publicitate -

Primăria Câmpia Turzii: Pompierii SVSU Câmpia Turzii, la datorie, pentru îndepărtarea efectelor vijeliei din această după-amiază

Mai mulți arbori, din zona Blocuri, au fost doborâți de vântul puternic abătut asupra Municipiului Câmpia Turzii în această după-amiază.

Având în vedere faptul că arborii au căzut peste firele de energie electrică, destinate alimentării cartierului Blocuri, a fost nevoie de o intervenție rapidă și profesionistă, pe care pompierii SVSU Câmpia Turzii au executat-o cu mult tact.

Pentru evitarea producerii unei tragedii, a fost întreruptă livrarea energiei electrice în zonă, astfel încât s-au putut tăia și îndepărta crengile căzute.

De asemenea, pe strada Horea, un arbore smuls din rădăcini de vântul puternic a căzut, rupând firele de energie electrică și telecomunicații. Compania de Salubritate a intervenit pentru eliberarea zonei.

„Doresc să-i felicit, încă odată, pe bravii noștri pompieri, pentru încă o intervenție de manual, care a prevenit producerea unei tragedii.”, afirmă domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN.

Direcția Relații cu Comunitate

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole