fbpx
21 C
București
vineri, septembrie 22, 2023

Podul provizoriu din Someșu Cald, ce face legătura între Gilău și Fântânele, este deja operațional

Trebuie citit

- Publicitate -

Consiliul Județean Cluj a finalizat construirea podului provizoriu situat în localitatea Someșu Cald, comuna Gilău, pe drumul județean 107P.

            Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„Am reușit să finalizăm proiectarea și construcția propriu-zisă a acestui pod provizoriu într-un timp record, de doar trei săptămâni. În prezent, circulația rutieră pe acest pod se desfășoară deja în condiții de deplină siguranță. Următorul pas va consta în demolarea vechiului pod și construirea unuia nou, modern și sigur, care va respecta toate normativele în vigoare.”

Fiind construit în amonte de podul situat la poziția kilometrică 4+310, podul provizoriu a devenit operațional începând cu ziua de luni, 24 octombrie a.c..

Acesta are o lungime de 45 de metri și este prevăzut cu o bandă de circulație, traficul desfășurându-se, alternativ, pe ambele sensuri.

În perioada următoare vechiul pod va fi demolat, în locul acestuia urmând a fi construit unul nou, în cadrul lucrărilor de modernizare și reabilitare, din fonduri europene, care vizează drumul județean 107P (DN 1) Gilău – Mărișel – DN 1R.

Citeste si> Consiliul Județean Cluj va finanța lucrările de extindere a canalizării în Gilău

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole