fbpx
21 C
București
vineri, septembrie 22, 2023

Pandemia nu s-a terminat, încă: Primele vaccinuri cu noua formulă împotriva Covid-19, au ajuns în țară. Când începe vaccinarea?

Trebuie citit

- Publicitate -

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat, joi, că primele cantităţi de vaccin cu noua formulă împotriva infecţiei cu SARS-CoV-2 au sosit în ţară în această săptămână.

Pandemia nu se lasă dusă, încă: Primele vaccinuri cu noua formulă împotriva Covid-19, au ajuns în țară. Când începe vaccinarea?

Demnitarul a precizat că vaccinul va fi accesibil în cabinetele medicilor de familie şi în centrele de vaccinare din principalele spitale din România.

Au sosit deja în această săptămână primele cantităţi de vaccin cu noua formulă împotriva infecţiei cu coronavirus. Acest vaccin va fi în curând accesibil la cabinetele medicilor de familie, în centrele de vaccinare din principalele spitale din România. Toţi cei care au făcut deja două doze de vaccin în formula veche se pot vaccina doza a treia sau, după caz, doza a patra cu acest vaccin care protejează împotriva celei mai noi variante BA4, BA5 Omicron. Cred că este o bună oportunitate să îl administrăm în această perioadă în care se face şi vaccinarea antigripală„, a declarat Rafila la dezbaterea online „Industria inovatoare de medicamente, partener strategic pentru societate, economie şi sănătatea românilor”, organizată de DC Media Group, potrivit Agerpres.

Citeste si: Situație alarmantă: România nu are suficiente vaccinuri VITALE și obligatorii, pentru nou-născuți. Unele județe nu mai au deloc stocuri…

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole