fbpx
21.1 C
București
duminică, august 14, 2022

O inițiativă lăudabilă a omului de afaceri Turcu Valer, din Câmpia Turzii

Trebuie citit

- Publicitate -

Omul de afaceri Turcu Valer (Velu pentru cunoscuți), împreună cu fiul său Dan Turcu, un tânăr antreprenor din Câmpia Turzii, au luat hotărârea de a renova și a da utilitate Vilei Ițic din Turda, pe care aceștia au achiziționat-o de curând, pentru sprijinul și ajutorarea copiilor defavorizați.

O inițiativă lăudabilă, filantropică a familiei Turcu.

Întrebat de colegii noștri „De unde această idee și inițiativă?” domnul Turcu Valer ne-a răspuns: ”Vă rog să-mi permiteți să vă răspund cu un citat, Dov Seidman spunea: „Este important pentru mine să simt că dau și eu ceva înapoi societății.”; așadar, eu pot să zic că sunt un om realizat, am o familie frumoasă, am  liniște și  stabilitate financiară, așa că m-am gândit ce aș putea oferi eu la rândul meu semenilor noștri, așa a apărut acest demers. Familia fiind unul dintre pilonii unei societăți sănătoase, m-am gândit că ar fi necesar să ne implicăm în sprijinul și ajutorarea copiilor defavorizați.

Așadar domnul Velu Turcu i-a oferit o sugestie fiului său Dan Turcu pentru a demara acest demers. Pe lângă dorința noastră, am aflat deunăzi că guvernul României intenționează să dezinstituționalizeze copiii din centrele de plasament. Dorim să accesăm și fonduri europene prin Programul Operațional Capital Uman, pentru a pune în practică acest demers, au mai declarat cei doi.

Le dorim succes și îi felicităm pentru această inițiativă.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Ultimul articole