O companie cu capital 100% românesc, câştigătoarea primei finanțări prin schema de ajutor de stat pentru competitivitate lansată de Ministerul Economiei

0
246

„O companie cu capital 100% românesc, câştigătoarea primei finanțări prin schema de ajutor de stat pentru competitivitate lansată de Ministerul Economiei.

Am semnat, astăzi, contractul de finanțare cu Softronic, un producător de locomotive din Craiova care a aplicat pentru accesarea de ajutor de minimis prin schema pentru competitivitate. Astfel, 200.000 de euro, bani de la stat, vor fi investiți în modernizarea fabricii cu echipamente şi tehnologie de ultimă generație.

Încurajez companiile româneşti să depună proiecte care pot primi finanțare prin cele 3 scheme de ajutor de stat lansate de Ministerul Economiei anul acesta şi care vor continua şi în 2023.

Felicitări Softronic pentru proiectele ambițioase pentru fabricarea de locomotive verzi, prietenoase cu mediul, şi pentru menținerea a 600 de angajați chiar şi-n aceşti ani grei cu crize suprapuse”, a precizat ministrul Economiei, Florin Spătaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.