Noi fonduri din SUA pentru a reduce deficitul de finanțare a pieței imobiliare din România

0
356

Onisim Dorneanu, investitor imobiliar din SUA, se asociază cu Avram Gal, urmărind să canalizeze o primă strângere de fonduri de 350 de milioane de dolari, către piața imobiliară din România pentru a reduce decalajul financiar din acest domeniu.

Fondul, considerat a fi primul fond imobiliar „Bridge-Loan” din România, este o nouă linie de start pentru Dorneanu, care operează momentan în SUA și țintește o închidere finală de 500 de milioane de dolari pentru fondul care a obținut deja susținerea de la principalii manageri de active, fondurile de pensii și investitorii instituționali.

Această structură va oferi un instrument de finanțare bine stabilit, care le va permite antreprenorilor imobiliari din România să profite de oportunitățile imobiliare din sectoarele comerciale sau rezidențiale, permițând astfel executarea rapidă a tranzacțiilor imobiliare sau să profite de oportunitățile pe termen scurt, pentru a asigura finanțarea pe termen lung.

De la început, intenția lui Avram Gal este nu numai de a mobiliza acest capital în investiții care să aibă un impact pozitiv asupra oamenilor și a țării, ci și de a încuraja alți investitori din SUA să urmeze exemplul lor, deoarece fondul „Bridge-Loan” va juca un rol esențial în reconstruirea sectorului imobiliar românesc și va crea bazele potrivite pentru ca acesta să crească în continuare.

Echipa Dorneanu și Gal elaborează o gamă largă de strategii de risc/randament în cadrul investițiilor durabile și de impact.

Fondul este proiectat cu două obiective paralele în minte – unul, este să dea dovadă de leadership prin construirea unei firme de investiții de succes, iar celălalt este să încerce cu adevărat să influențeze piața în ceea ce privește utilizarea capitalului ca forță, spre bine.

Cu acest fond, echipa este dispusă să pună bazele pentru proiecte rezidențiale pozitive din punct de vedere energetic și proiecte de clădiri de birouri „zero energie” și să demonstreze investitorilor de ce acest concept inovator este viitorul.

Onisim Dorneanu, a declarat: „Concentrându-ne pe sectoarele noastre bazate pe nevoi, cum ar fi locuințele la prețuri mai mici, accesul facil la capitaluri proprii, rația LTV mai bună, vom putea genera profituri financiare stabile pentru investitorii noștri și vom oferi clienților accesibilitatea și durabilitatea acestor servicii, în comunitatea în care se află.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.