Moarte suspectă: un preot clujean a fost găsit mort într-o fântână!

Decoperire șocantă în localitatea clujeană Ghirișu Român, comuna Mociu. Preotul care slujea în această comunitate a fost găsit fără suflare în fântâna din curtea casei parohiale. Localnicii au fost șocați când au aflat de nenorocirea care s-a abătut asupra lor. Cei mai mulți vorbesc despre faptul că Beniamin Sărmășan și-ar fi luat viața. În urma autopsiei, medicii vor afla dacă este adevărat sau a fost un accident. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

În această dimineață, părintele Beniamin Sărmășan a fost găsit înecat în fântână de propria fiică. Disperată, ea a dat alarma, iar oamenii au venit într-un suflet, sperând că îl pot salva. Potrivit presei locale, bărbatul avea probleme de sănătate, astfel că unii localnici, dar și membrii familiei cred că slujitorul Domnului și-ar fi pus capăt zilelor. Până să fie descoperit mort, preotul Beniamin Sărmășan a fost căutat ore în șir.

Poliţiştii clujeni cercetează cazul preotului în vârstă de 61 de ani găsit mort într-o fântână adâncă de 10 metri, în satul Ghirişu Român.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, se aşteaptă rezultatul necropsiei şi sunt audiaţi membri ai familiei şi alte persoane din localitate.

„Nu sunt suspiciuni de omor, se cercetează dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre moarte accidentală”, a spus Traian Morar.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a precizat că fântâna în care a fost găsit preotul se afla în curtea casei parohiale. Corpul acestuia a fost scos din fântâna adâncă de 10 metri de un echipaj de pompieri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This