Ministrul Virgil Popescu participă la lucrările celei de-a patra reuniuni ministeriale a Parteneriatului pentru Cooperare Transatlantică în domeniul Energiei și Climei

0
274

Ministrul Virgil Popescu participă în aceste zile la la lucrările celei de-a patra reuniuni ministeriale a Parteneriatului pentru Cooperare Transatlantică în domeniul Energiei și Climei (P-TECC).

„Astăzi și mâine particip la lucrările celei de-a patra reuniuni ministeriale a Parteneriatului pentru Cooperare Transatlantică în domeniul Energiei și Climei (P-TECC). În marja acestui eveniment important pentru viitorul energiei am avut o întâlnire bilaterală cu Victor Parlicov – noul ministru al Energiei din Repulica Moldova. În timp ce prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, este alături de premierul României, Nicolae Ciucă, la București, și eu alături de Victor Parlicov, la Zagreb, am discutat despre cooperare și suportul pe care îl acordăm, în domeniul energiei. România va susține în continuare Republica Moldova și am încredere că voi avea o bună colaborare cu noul ministru”, a transmis ministrul Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.