Ministrul Apărării, Vasile Dîncu: „Mă bucur să văd că pacienții Spitalului Militar din Cluj-Napoca vor beneficia de aparatură de ultimă generație”

0
269

Prezent la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, acolo unde au fost inaugurate mai multe spații medicale reabilitate și dotate cu aparatură medicală performantă, ministrul Apărării, Vasiel Dîncu, a subliniat că „modernizarea blocului operator, secțiilor chirurgicale, reabilitarea spațiilor, suportată din bugetul MApN, vine într-un moment în care Ministerul Apărării Naționale face investiții considerabile în domeniul sanitar, în toate instituțiile medicale proprii, și alocă fonduri consistente în ceea ce privește îmbunătățirea actului medical și dotarea secțiilor de specialitate cu aparatură tehnologizată de înaltă clasă și precizie în stabilirea diagnosticului. Mă bucur să văd că pacienții Spitalului Militar din Cluj-Napoca vor beneficia de aparatură de ultimă generație, un punct important în procesul de recuperare medicală. Programele viitoare de investiții de la Cluj sunt ambițioase, știu că echipa de comandă este preocupată permanent pentru creșterea performanței actului medical, dar și în pregătirea continuă a personalului”.

Totodată, ministrul Dîncu a avut cuvinte de laudă la adresa conducerii spitalului pentru devotament şi implicare: „Felicit întreaga echipă a Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca pentru dedicarea cu care asigură zilnic asistență medicală de specialitate personalului Armatei României, familiilor acestuia, pensionarilor militari, veteranilor de război, dar și populației civile.

Eu rămân partenerul echipei Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca și o susțin în toate demersurile pentru că avem nevoie de servicii ireproșabile atunci când vine vorba de sănătate.”

Foto: Laurentiu Turoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.