Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, întânire cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord la București, Andrew Noble

0
239

„M-am întâlnit astăzi, la sediul MApN, cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord la București, Andrew Noble.

Agenda întrevederii s-a axat pe subiecte referitoare la cooperarea în cadrul NATO, cu accent pe deciziile aliate de la Summit-ul de la Madrid, precum și la evoluția situației regionale de securitate, sprijinul acordat Ucrainei și aspecte ale cooperării bilaterale.

În cadrul discuțiilor, i-am mulțumit partenerului pentru angajamentul Marii Britanii față de consolidarea posturii de descurajare și apărare de pe Flancul Estic și implicit din regiunea Mării Negre și am salutat contribuția Londrei la eforturile și proiectele aliate din România.

De asemenea, am apreciat nivelul cooperării în cadrul Parteneriatului Strategic, format care rămâne fundamentul consolidării relațiilor în plan bilateral dintre cele două țări”,  a anunţat ministrul Apărării, Angel Tîlvăr.

Foto MApN: Laurențiu Turoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.