Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a găzduit sesiunea de bun-venit a Reuniunii Liderilor de la München

0
205

Ministrul afacerilor externe Bogdan  Aurescu a găzduit luni, 28 noiembrie 2022, alături de președintele Conferinței de Securitate de la München, Christoph Heusgen, sesiunea de bun-venit a Reuniunii Liderilor de la München (Munich Leaders Meeting – #MLM_Bucharest), eveniment co-organizat de Ministerul Afacerilor Externe cu Conferința de Securitate de la München, în perioada 28-29 noiembrie 2022.

Evenimentul a fost deschis oficial de către Președintele României, Klaus Iohannis. MLM este parte a programului anual al prestigioasei Conferințe de Securitate de la München, fiind organizat în pregătirea Conferinței de Securitate de la München din luna februarie 2023, la un an de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina  și are loc pentru prima dată în istorie în Europa de Sud-Est.

La eveniment participă, timp de două zile, peste 75 de invitați de nivel înalt din peste 25 de state, inclusiv România, printre aceștia numărându-se actuali şi foști oficiali, prim-miniștri, precum și miniștrii afacerilor externe din Albania, Croația, Slovenia, Macedonia de Nord, liderul opoziției din Belarus Sviatlana Tsikhanouskaya și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.