Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a semnat contractul  de finanțare pentru reabilitarea a 124 de locuințe sociale în Turda

0
273

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a semnat contractul  de finanțare în valoare de 3.956.415,38 lei pentru reabilitarea a 124 de locuințe sociale în municipiul nostru.

Finanțarea a fost obținută în baza proiectului, “Reabilitare locuințe sociale (124 apartamente)” depus prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Astfel, vor fi reabilitate locuințele sociale din blocul Eltra, strada Tineretului, nr 28 și locuințele sociale din blocul  L 105 de pe strada Calea Victoriei, nr 132. Beneficiarii direcți sunt persoanele aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, iar grupul țintă vizat este reprezentat de 130 de locuitori (bloc Eltra), respectiv 120 de locuitori (bloc L 105).

Lucrările de reabilitare vor viza creșterea performanței energetice a blocului de locuințe, respectiv reducerea consumurilor energetice pentru încălzirea apartamentelor precum și îmbunătățirea aspectului urbanistic al zonei în care sunt amplasate cele doua imobile.

Prin implementarea acestui proiect vom continua eforturile susținute pentru incluziunea zonelor urbane defavorizate și vom continua să venim în sprijinul comunităților defavorizate din Municipiul Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.