METEO: Vom avea sau nu zăpadă în această iarnă? Prognoza pe următoarele săptămâni

0
137

Valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă și în luna ianuarie, în întreaga țară, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

METEO: Vom avea sau nu zăpadă în această iarnă? Prognoza pe următoarele săptămâni

Săptămâna 26.12.2022 – 02.01.2023 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în vest, nord-vest și la munte. 

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali și în Munții Banatului 

Săptămâna 02.01.2023 – 09.01.2023 

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în nord, nord-est, nord-vest, centru și la munte. 

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice și în zona montană aferentă. 

Săptămâna 09.01.2023 – 16.01.2023 

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. 

Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile intracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. 

Săptămâna 16.01.2023 – 23.01.2023 

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. 

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă. 

Citeste si: METEO: Vezi cum va fi vremea în România, de Crăciun și de Revelion!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.