METEO: Un ciclon POLAR lovește România. Urmează ploi, lapoviță și ninsoare. Temperaturile vor scădea brusc!

0
65

Un ciclon devastator ajunge în România: Ploi torențiale, lapoviță și ninsoare, anunțate de meteorologi

Un ciclon polar traversează România, anunță meteorologii ANM și Accuweather, care spun, totodată, că vremea se va răci simțitor, începând de miercuri, 8 noiembrie 2023.

METEO: Un ciclon POLAR lovește România. Urmează ploi, lapoviță și ninsoare. Temperaturile vor scădea brusc!

Începând de miercuri, 8 noiembrie, un ciclon violent va lovi România, potrivit meteorologilor ANM, care anunță ploi puternice în întreaga țară. În jumătatea nordică a țării, local și în sud, va fi resimțită o răcire împreună cu ploi slabe sau moderate, iar în zonele montane vor fi precipitații mixte.

În jumătatea de nord a țării, iar local și în sud, ne vom confrunta cu temperaturi scăzute. Ciclonul polar aduce ploi, lapoviță și ninsoare.

Un ciclon polar traversează România, anunță ANM, care avertizează că vom avea ploi însemnate care vor cuprinde toată țara. Vremea se va schimba brusc, începând de miercuri, 8 noiembrie, în jumătatea nordică a țării, iar local și în sud. În zonele înalte de munte vor fi înregistrate și precipitații mixte.

O zonă de presiune scăzută în altitudine va traversa România dinspre vest, începând din noaptea dintre marți și miercuri, 8 noiembrie.

Aceasta va aduce o răcire bruscă a vremii, dar și ploi moderate cantitativ în unele zone.

Ploile vor începe seara târziu în Banat și Crișana, iar până dimineața se vor extinde în jumătatea nordică a țării.

Miercuri, vor fi câteva intervale cu ploaie slabă și în sudul țării. Local, mai ales în nord și nord-vest, cantitățile de apă vor atinge până la 10 – 20 l/mp, anunţă meteoradar.ro.

Meteorologii Accuweather anunță că vine iarna în România, în noiembrie. Potrivit informațiilor furnizate de Accuweather, primii fulgi de zăpadă din acest sezon vor cădea în România după mijlocul lunii noiembrie.

Potrivit Accuweather, temperatura scade sub pragul înghețului în Capitală abia după 20 noiembrie. Minima din zilele de 21-23 noiembrie va fi de minus 2-3 grade în București, dar șansele de precipitații sunt mici pentru acele zile, anunță ANM, citat de evz.ro.

Citeste si: METEO: Vremea se menține în continuare mai caldă decât normalul acestei perioade

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.