Marcel Ciolacu, liderul PSD: „Armata României, alături de Biserică, au fost întotdeauna în topul preferințelor românilor la capitolul încredere

0
237

„Armata României, alături de Biserică, au fost întotdeauna în topul preferințelor românilor la capitolul încredere. Dar acest an ne-a demonstrat din plin cât de importantă este Armata, într-un moment în care nimeni nu mai credea că Europa mai poate cunoaște ororile unui război nelegitim și neprovocat.

Îi felicit pe militarii români pentru responsabilitatea, profesionalismul și implicarea de care dau dovadă în fiecare zi în asigurarea securității cetățenilor și țării noastre.

Așa cum Armata ne protejează pe noi toți și statul român trebuie să își facă datoria. Alocarea unui buget de 2.5% din PIB este importantă pentru dotarea Armatei Române cu tehnică modernă, dar este nevoie și ca militarii să aibă parte de respectul cuvenit din partea statului, așa cum se întâmplă în toate celelalte țări membre NATO.

De aceea, sunt convins că premierul Ciucă va încerca să facă toate eforturile pentru a scoate din PNRR prevederea introdusă de niște neaveniți prin care pensiile militare sunt considerate pensii speciale.

Ca fiu de militar, voi fi întotdeauna de partea militarilor. Și sper ca toată lumea să își facă treaba pentru ca militarilor să li se facă dreptate.

La mulți ani Armatei Române!”, a transmis liderul PSD, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.