Marcel Ciolacu: „Atât eu cât și premierul vedem această necesitate, ca pensiile să fie majorate”

0
229

Premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, au încercat să lămurească, în cadrul unei conferinţe de presă, subiectul pensiilor majorate:

„Atât eu cât și premierul vedem această necesitate, ca pensiile să fie majorate. Cred că ar trebui, domnule prim-ministru, să începem discuția și să intrăm cu Legea bugetului în Parlamentul României din luna noiembrie, odată cu a doua rectificare, astfel încât să fie un semnal clar de stabilitate și predictibilitate. Atunci, sunt ferm convins că vom veni cu toate aceste lucruri”, a declarat președintele PSD.

„Am discutat acest subiect împreună cu domnul președinte Ciolacu. Am discutat în Guvern posibilitatea să avem date concrete despre proiecția bugetului pentru anul 2023. Am discutat cu ministrul de Finanțe și în luna octombrie vom avea în primă analiză proiectul de buget pentru anul 2023, urmând ca, în luna noiembrie el să fie înaintat Parlamentului pentru aprobare. Dacă anul trecut am aprobat bugetul în decembrie, ne dorim – pentru că tot este aici domnul președinte –  să ne asumăm angajamentul ca în noiembrie să avem proiectul ajustat”, a spus Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.