Luduș: Trei bărbați au intrat în curtea omului și i-au omorât câinele

3 bărbați au fost reținuți pentru savârșirea infracțiunilor de “uciderea unui animal, cu intenție, fără drept” și ”violare de domiciliu”.

Luduș: Trei bărbați au intrat în curtea omului și i-au omorât câinele

La data de 11 ianuarie a.c, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Luduș, au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că în cursul nopții, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea unui imobil din localitatea Iclănzel, unde ar fi aplicat mai multe lovituri, cu un obiect contondent, unui câine, rezultând decesul acestuia.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă și au demarat verificări în vederea stabilirii situației de fapt.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Luduș au identificat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și de 34 de ani, bănuiți de săvârşirea faptei.

Cercetările continuă, cu cei bănuiți în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept” și “violare de domiciliu”.

Citeste si: Scene de groază în Dezmir: Un tânăr și-a incendiat tatăl și mătușa, după mai multe pahare de alcool

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This