Jurnalista Denisa Mărginean s-a alăturat echipei ABC News România

0
637

Jurnalista Denisa Mărginean a intrat  în echipa ABC News România. Cu o bogată experiență în presa scrisă, Denisa Mărginean și-a început activitatea la Ziarul 21, unde, mai bine de un deceniu, a fost redactor sportiv.

Pasiunea pentru sport și scris i-a adus, în paralel,  un contract de colaborare cu Gazeta Sporturilor dar și cu Radio GSP. A realizat interviuri, a scris despre fotbal, rugby, handbal, box și motogp și a transmis, în direct de pe stadion,  pentru Radio GSP.

A mai colaborat cu Liga 2 ProSport dar și cu ZiaruldeSport, iar în ultimii ani de activitate la Ziarul 21 a îndeplinit funcția de redactor-șef.

Nelipsită de la evenimentele sportive din zonă, Denisa Mărginean a realizat o serie de materiale și interviuri video, a luat pulsul evenimentelor, fiind una dintre cele mai apreciate jurnaliste din zonă.

„E o onoare să fac parte din echipa ABC News România. Mulțumesc pentru încrederea acordată și mă bucur că am șansa să fiu din nou gazetar, așa cum îmi place mie să spun. Sunt conștientă că am o mare responsabilitate, dar, în același timp, sunt convinsă că experiența și pasiunea pentru sport și scris mă vor ajuta să realizez lucruri frumoase. Avem planuri mari, așa că stați aproape de noi!”, a declarat Denisa Mărginean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.