Imagini apocaliptice și haos pe străzile din Turcia. Un al doilea CUTREMUR, la fel de puternic, a lovit țara! Plouă și oamenii nu mai știu încotro să meargă…

Imagini cu adevărat apocaliptice vin din Turcia, țară care a fost lovită de două cutremure devastatoare. Un prim cutremur, cu magnitudinea de 7,8 pe scara Richter a lovit azi noapte și a produs peste 1300 de morți în Turcia și Siria.

Imagini apocaliptice și haos pe străzile din Turcia. Un al doilea CUTREMUR, la fel de puternic, a lovit țara! Plouă și oamenii nu mai știu încotro să meargă…

Pe data de 6 februarie, în jurul orei 13:00, Turcia a fost lovită un nou cutremur. Centrul Seismologic Euro-Mediteranean a transmis faptul că a avut o magnitudine de 7,7. Seismul a avut loc la doar câteva ore după ce un alt cutremur a zguduit întreaga țară, în aceeași zi, de dimineață.

Este haos total în Turcia: oamenii fug disperați pe străzi, după ce un al doilea cutremur a lovit azi țara.

În cursul acestei zile, un al doilea cutremur a lovit în Turcia. Acesta a avut magnitudinea de 7,7 pe scara Richter. La scurt timp a urmat o replică de 7,4 pe scara Richter.

Din cauza primului cutremur, mulți oameni se aflau deja pe străzi. În momentul în care au simțit cutremurul, oamenii au început să alerge haotic pe străzi.

Situația este una cu adevărat dramatică în Turcia. Mai multe țări din regiune, inclusiv România, au trimis deja echipe de salvatori, dar în perioada recentă omenirea nu s-a mai confruntat cu o calamitate asemănătoare.

Locuitorii din Turcia sunt în stare de alertă, după ce un cutremur puternic a lovit țara. Epicentrul seismului a fost înregistrat în provincia Kahramanmaraş, dar fenomenul a fost resimțit și în Siria – la Alep, Hama și Latakia.

„Acum două minute a fost o replică atât de mare, încât am crezut că o să cadă totul peste noi. Noi am fost în spital, la etajul trei, am așteptat să se termine puțin pentru că încă se mai zgâlțâia, am ieșit afară. Toți pacienții, cei care pot să se miște, sunt afară. Noi am venit și stăm în mașină, este absolut îngrozitor. Nu știm efectiv unde să fugim, nu știm ce să facem și este o vreme teribilă. Lumea este afară, panicată, în ploaie, este de neimaginat, nu știm ce să facem”, a declarat pentru Știrile Pro TV o româncă din Turcia.

Citeste si: România trimite SALVATORI în Turcia, pentru victimele încă prinse sub dărâmături. Echipa română este formată din 58 de membri. Turcia a cerut ajutor internațional în urma cutremurelor catastrofale de azi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This