Guvernul a aprobat o finanțare de 210 milioane de euro pentru reabilitarea și modernizarea a 26 de spitale și unități medicale

0
114

În şedinţa de marţi, 21 ianuarie, Guvernul României a aprobat o finanțare de 210 milioane de euro pentru reabilitarea și modernizarea a 26 de spitale și unități medicale.

„Cetățenii români așteaptă, așa cum este firesc, servicii de sănătate mai bune și spitale mai sigure”,  subliniat premierul Nicolae Ciucă.

„Am aprobat în Guvern o finanțare de 210 milioane de euro pentru reabilitarea și modernizarea a 26 de spitale și unități medicale din județele Bacău, Bihor, Brașov, Călărași, Constanța, Covasna, Dolj, Harghita, Giurgiu, Neamț, Olt, Prahova, Teleorman și Municipiul București.

Dincolo de componenta de infrastructură, avem în vedere și îmbunătățirea serviciilor medicale și a relației dintre pacient și medic, prin introducerea noului contract-cadru și clarificarea informațiilor cuprinse în dosarul electronic de sănătate al pacientului, măsuri stabilite tot astăzi în ședința Executivului”, a conchis premierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.