Florin Cîțu: „Soluțiile pentru România trebuie să NU distorsioneze mecanismele economiei de piață. Aceste „soluții” garantează doar că prețurile vor continua să crească”

0
242

„Soluțiile pentru România trebuie să NU distorsioneze mecanismele economiei de piață”, scrie Florin Cîțupe pagina de Facebook.

„Astăzi, toată scena politică este într-o competiție în a avansa măsuri socialiste/intervenționiste în spațiul public ca „soluții” la situația de criză prin care trece România.

Aceste „soluții” garantează doar că prețurile vor continua să crească, dobânzile la fel și românii o vor duce din ce în ce mai greu – fac mai ușor drumul spre faliment.

Iar când se va ajunge la incapacitate de plată își vor aduce aminte toți  că trebuie să facă reforme și trebuie să susțină mecanismele pieței pentru a ieși din criza generată tot de măsurile lor socialiste.

P.S. Banii gratis din PNRR ne-ar fi ajutat sa evităm incapacitatea de plată. Dar tu să preferi să te împrumuți la dobânzi astronomice inseamnă subminarea economiei naționale. 3.8 miliarde euro stau si asteaptă in conturile BNR de la inceputul anului. Acestora li se adaugă inca 2.6 miliarde euro in perioada următoare”, a scris Cîțu.

Foto: Facebook/Florin Citu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.